maandag, februari 27, 2006

Snow What?

Tegen de verwachting in heb ik maar weinig getekend vorige week op ski-vakantie. Er waren meer dan voldoende hilarische situaties (lees: valpartijen), maar als ik niet aan het skiën was lag ik te slapen, zat ik van de zon te genieten, de Nederlandse schaatsers aan te moedigen of probeerde ik de spierpijn te bestrijden met een warm bad.

Wat ik toch graag wilde vereeuwigen, is de aanblik van mijn vriendin Linda die in haar volledig roze outfit als een levende kanonskogel van de piste af suisde.
We zaten ons al af te vragen wat de ski-leraar toch steeds bedoelde met 'snowplow'...

vrijdag, februari 17, 2006

Betje in Sales


Vendicum helpt ondernemers en verkopers aan meer plezier en professionaliteit op het werk. Voornamelijk op de gebieden sales, marketing, communicatie en klantgerichtheid.

En daar mag best een beetje humor bij gebruikt worden, vindt ook Jan-Willem Seip (Vendicum). Daarom vroeg hij mij om advies met betrekking tot beeld op de site. En vervolgens heb ik voor iedere pagina een illustratie gemaakt.
Komt dat zien!

Ik ben d'r klaar voor!


Maandag vertrek ik voor 6 dagen naar Turijn! Samen met een vriendin die ook niet kan skiën ga ik de piste van Courmayeur onveilig maken. Op vrijdag moedigen we de heren aan bij het 1000 meter schaatsen. Ik verwacht dat vooral het eerste nog wel eens een serie hilarische cartoons op kan leveren.
Als ik geen pols of andere essentiele ledematen breek ben ik op maandag 27 februari weer beschikbaar.

donderdag, februari 09, 2006

Pitch

Wat een rotexcuus: drukdruk, en daarom je blog niet bijhouden... Ik ga er niet eens mee beginnen.
Wel kan ik laten zien waar ik de laatste tijd zoal mee bezig ben geweest. Het organiseren van Nieuwe Gardes 60 Minute Magazine. Ligt nu in de winkel!
Daarnaast loopt er een pitch in samenwerking met Boomerang. De aankondiging staat deze maand in de Rails met een illustratie van mijn hand.