vrijdag, september 17, 2010

Kanjerklas



Afgelopen woensdag was de presentatie van mijn eerste kinderboek: De Kanjerklas. Het boek is geschreven door Hilda Algra en gaat over een klas vol met bijzondere kinderen.

quote:
In een gewone klas zouden de kinderen van de kanjerklas misschien een etiketje krijgen, maar in de kanjerklas is het normaal om niet normaal te zijn en letterlijk te ontploffen of weg te zweven. Niemand maakt er echt een probleem van, iedereen heeft zijn eigen aardigheid. Maar dan ontdekken een paar kinderen iets vreemds. Het zit op de schouder van juf Karin. Het kan heel hard gillen, maar dat hoort alleen Kamou die echt goedhorend is. Het dingetje groeit en laat de juf steeds gekkere dingen zeggen. Na een tijdje vinden de kanjers dat echt niet leuk meer en zoeken ze samen een manier om van dat 'ding' af te komen. Daarbij blijken hun eigen-aardigheden heel goed van pas te komen.

Op http://www.kanjerklas.nl/ vind je meer informatie over het boek en kun je ook bestellen. Je krijgt er deze maand een gratis setje Betje-kaarten bij!



Hier krijgt muze "juf Karin" een exemplaar aangeboden.

Geen opmerkingen: