dinsdag, juni 20, 2006

Betje Update

Twee weken geleden alweer kwam ik terug van mijn vakantie in China. Het duurde even voordat ik mijn zaken weer op orde had, ik heb geleerd dat zwangerschap en jetlag geen prettige combinatie is, maar nu ben ik weer helemaal terug... tenminste, deze en komende week. Daarna gooit Wanadoo ons internet er uit en zit ik een maand zonder. Je kunt dan ook beter even bellen als je me ergens voor nodig hebt.

In de tussentijd heb ik wel een leuke opdracht gedaan voor DS Metaal; 11 illustraties voor een presentatie. Het was erg leuk om weer eens voor een heel ander soort opdrachtgever te werken dan een uitgever of tijdschrift.

In China heb ik weinig getekend maar wel veel gefotografeerd.
De mooiste foto's kun je vinden op Flickr.

Daarnaast heb ik me in China bezondigd aan het werken aan een opdracht voor Wolters-Noordhoff. Het was gewoon te leuk om te laten schieten en zo kon ik ook eens ervaren hoe het ook alweer is om 'Unplugged' te werken. Met pen, papier, schaar, plakband en typex kom je een heel eind, merkte ik.

Zo bleek ook afgelopen zaterdag tijdens de derde editie van 60 Minute Magazine. De deelnemers schrokken wel even toen ze hoorden dat het thema 'Unplugged' was en ze dus met papier, lijm, inkt en wegwerpcamera's aan de slag moesten. Het resultaat mocht er wezen. Houd de site in de gaten voor verkoopadressen van 60 Minute Magazine nr 3!

Geen opmerkingen: