woensdag, mei 27, 2009

Persoonlijke Opdrachten

De persoonlijke opdrachten zetten zich nog even voort met in de afgelopen periode o.a. een kraamcadeau en een boekje die als bedankje werd uitgedeeld na een trouwerij.

Het kraamcadeau was bestemd voor Kay Poelen, de eigenaar van 'by kay' draagdoeken. Ze kreeg een portret van haar kinderen en haarzelf als de 'supermom' die ze is. Het leuke is dat ze het portret niet alleen in haar kamer heeft gehangen, ze wil er ook nog eens een flinke stapel kaarten van én ze heeft zich door dit werk laten inspireren door een 'Supermom' draagdoek te ontwikkelen. Wie weet binnenkort als Special Edition verkrijgbaar!

Het bedankje voor de trouwdag is ook leuk uitgepakt, al zeg ik het zelf. Fijn en spannend om bij te kunnen dragen aan zo'n bijzondere dag. Het dient niet alleen als bedankje maar is voor het stel zelf ook een soort mini-trouwalbum met alle belangrijke momenten van de dag geillustreerd.


1 opmerking:

Anoniem zei

wat ontzettend leuk allemaal !!zeker ...de draagdoek met jou illistratie,s komt er natuurlijk ook + hemdjes spuugdoekjes baby dekentjes enz.
Groetjes Ria uit Delft